Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

Kracht van zelfheling

Energie is een essentieel onderdeel om te kunnen leven. Dat zit om ons heen maar vooral in onszelf. Deze energie kan normaal vrij stromen, zodat wij vitaal kunnen genieten van ons leven. Maar wanneer uw energie om welke reden dan ook verstoord is kunt u hulp gebruiken om uw energiesysteem te schonen en te laten stromen. Dit kan op een bewust of onbewust niveau: Face your Mind! Wat we eigenlijk tijdens energetische behandelingen doen is een spiegel voorhouden zodat u zich bewust wordt waar uw knelpunten liggen. Laat uw energie weer stromen!

 

Energetische massage
Met respect en aandacht kijken we naar de knelpunten in uw lichaam. Het kan zijn dat uw energiehuishouding minder goed is of dat er ergens een energetische blokkade is opgetreden. chak bal massageTevens kunt u last hebben van pijnlijke spieren of plekken in uw lichaam. Door intuïtie gaan mijn handen daar naar toe waar energetische aanvulling nodig is. Van belang is dat uw lichaam een aanzet krijgt om weer zelf aan herstel te gaan werken. Als ik weet wat uw klachten zijn bepalen we samen een behandelprogramma. Voor een weldadige massage kunt u zelf een heerlijke olie samenstellen uit diverse essentiële oliën.
  per 30 min 33,00
Energetisch uur
Een combinatie van Aura-Healing, Reiki en Energetische massageom tot optimale ontspanning te komen.
  60 min 64,00
Reiki
reiki-tekenReiki is ontstaan in Japan en betekent Universele Levensenergie. Reiki gaat ervan uit dat je door middel van handoplegging energie kunt doorgeven. Iets wat iedereen zou kunnen. Onze specialist heeft het doorgeven van energie eigen gemaakt door het volgen van een Reiki-cursus. De helende universele energie kan op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau werken. De Reiki bepaalt zelf waar het naar toe gaat. Het kan nooit kwaad doen of verkeerd werken. Het gaat daar naartoe waar het op dat moment het hardst nodig is. Door de toename van levensenergie leert u zichzelf beter kennen, komt u in aanraking met uw eigen creativiteit. Waardoor uw zelfhelende vermogens in u op gang worden gebracht.
  per uur 61,00
 Aura Healing
chakrasHet wegnemen van negatieve energie en het opheffen van blokkades in de Aura en chakra's.
  per uur 64,00
Magnetiseren
Het magnetiseren is het doorgeven van energie door middel van handoplegging. Door het magnetiseren krijgt het lichaam zijn eigen vermogen terug om levenskracht naar zich toe te trekken. Het helpt om opgebouwde spanningen, opgehoopte gifstoffen af te voeren en een gebrek aan levensenergie te herstellen.
banner FtE
  per 30 min 35,-
Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Dahlia