Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

Zin in een nieuwe look?

Gaat u binnenkort uit of komt er een gelegenheid aan waarbij u er op en top moet uitzien? Laat dan op een professionele manier uw make-up aanbrengen. U kunt het natuurlijk ook zelf leren bij onze make-up workshops. Wij werken oa. met de merken Allround Mineral Cosmetics (A.M.C.) , Sothys en Ecuri (permanent make-up).

Complete Make-up
Onze visagisten hebben een visagie-opleiding genoten bij oa. Dik Peeters en de kennis en ervaring succesvol toegepast bij diverse modeshows en fotosessies. Door deze ervaringen kunnen wij bij u elke gewenste make-up aanbrengen. Of het nu een make-up voor overdag is, voor een feest of echt een metamorfose make-up, alles kan.
  per make-up 48,50
3D Permanent Make-Up Wenkbrauwen - Hairstroke Techniek
Hair Stroke techniek met behulp van een heel klein mesje waarbij kleine krasjes (haartjes) in de huid worden gemaakt waarna het pigment in de huid achterblijft. Voordelen: hele dunne haartjes, niet van echt te onderscheiden, snel en meteen mooi.
FtMU 3D PMU voor-na1 NedFtMU 3D PMU voor-na2 Ned
  Volledige behandeling incl nabehandeling 295,-
3D Permanent Make-Up Wenkbrauwen - Naaldtechniek
Bij deze naaldtechniek (soms ook wel shadowtechniek genoemd) wordt door onze PMU-specialist met een flinterdunne steriele naald, een speciaal veilig Ecuri pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Voordeel: vollere wenkbrauwen met volume.
  Volledige behandeling incl nabehandeling 295,-
Permanent Make-Up Eyeliner
Permanent Make-up Eyeliner laat uw ogen spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Ook hier wordt een speciaal Ecuri pigment ingebracht.
  Boven
Boven extra dik
Onder
Boven en onder170
200
170
270
Wimperextensions
Wilt u mooie lange wimpers? Het geheim van de nationale en internationale sterren bekend van TV en vele glamour tijdschriften: Wimper Extensions voor € 99, - inclusief gratis precisie wimperborsteltje.Wishlashes 5 klein
  Complete behandeling
Opvullen na 2 weken
Opvullen na 3 weken

Verwijderen extensions geplaatst door derden
Door ons
Opvullen na 6 weken = nieuwe set99,-

30,-

47,5020,-
gratis
Bruidsmake-up
Trouwen doet u als het goed is maar één keer in uw leven. Natuurlijk wilt u van deze dag, de mooiste dag van uw leven maken. Letterlijk en figuurlijk. Bij de bruidsmake-up hoort een proef make-up. Dat betekent dat u overdag langskomt om uw wensen kenbaar te maken en de door onze visagiste aangebrachte make-up te beoordelen. Belangrijk zijn uw wensen, kleding en wat voor type u bent. Dit alles om zoveel mogelijk uw goede kanten naar voren te brengen, maar wel zodanig dat u nog steeds uzelf blijft. Daarna spreken we af of onze visagist op uw trouwdag naar u toekomt of u naar ons. Wilt u dat een visagist naar u toekomt dan berekenen wij een bijdrage voor de reistijd. Maak tijdig een afspraak om uw bruidsmake-up op uw trouwdag te reserveren.

bride-banner
Zie ook ons exclusieve bruidsarrangement.
  excl. reistijd 97,-

Zin in een nieuwe look?

Op zoek naar tips om er nog beter uit te zien?

Nieuwe make-up perfect aanbrengen?

Het ideale make-up advies?

Kies voor een Face the face Make-Up Workshop!

Tijdens de workshops wordt gewerkt met de make-up van Sothys. Een bekend Frans merk waar vele professionele visagisten over de wereld mee werken. Sothys heeft verzorgende werkstoffen in haar producten verwerkt waardoor de huid niet uitdroogt. Ook blijven deze producten perfect zitten.

       

Workshop voor Particulieren

Onze visagisten hebben een visagie-opleiding genoten bij oa. Dik Peeters en de kennis en ervaring succesvol toegepast bij diverse modeshows en fotosessies. Deze ervaringen gebruiken we ook bij het geven van make-up workshops. Een make-up workshop wordt gegeven in de praktijk aan minimaal 4 tot maximaal 6 personen. In 2 uur tijd leren we u zichzelf perfect op te maken. Dat betekent uw pluspunten naar voren te laten komen en de minpunten naar de achtergrond. Daarnaast krijgt u een geheel persoonlijk kleuradvies. U kunt zelf een groepje samenstellen met vriendinnen, familie of collega's, maar u kunt zich ook alleen aanmelden.

 

per persoon

Neem contact op voor de data

48,50
Workshop voor Bedrijven
Wij geven make-up workshops bij andere schoonheidssalons en op scholen voor representatieve beroepen in de regio Zuid-Holland. Elke workshop kan op maat worden gemaakt en toegesneden op uw wensen. Wilt u meer informatie omtrent een workshop bij uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.
  op aanvraag    
Fotosessies/ modeshows
Ook voor foto-sessies of modeshows kunt u ons inhuren. Tijdens een intake inventariseren wij uw wensen en kunnen wij u een op maat gesneden offerte doen toekomen.
  op aanvraag    
Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Pink Hibiscus