Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

Micro Skin Needling - met Medik8 Titanium Dermaroller 
logo-medik8-1024x364Prijs verlaagd small
Skin Needling Therapie met de Medik8 Dermaroller is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Micro Needling wil dus zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Skin Needling met de Medik8 Titanium Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde.

Skin Needling FaceEen veilige behandeling voor met name:

    • kraaienpootjes en fijne lijntjes
    • rimpels
    • littekens
    • acné
    • hyperpigmentatie
    • huidverslapping
    • wallen

Zo werkt de therapie
Door middel van het rollen van de huid met een roller waarop talloze zeer minuscule naaldjes zijn bevestigd, kunnen we werkstoffen diep in de huid aanbrengen, daar waar het er werkelijk toe doet. Hierdoor kunnen we veel beter huidverbetering bewerkstelligen bij de meest voorkomende en zichtbare huidproblemen. Met de uitmuntende serums  van Medik8 zetten we de huid aan om versneld collageen en elastine aan te maken waardoor een liftend effect ontstaat.

In detail: Het concept van de huid needling (ook bekend als Collagen Induction Therapy) is gebaseerd op het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te herstellen na fysieke schade, zoals snijwonden, brandwonden of andere schaafwonden. Onmiddellijk na een verwonding aan de huid, verwijdert het lichaam de beschadigde collageen, elastine en andere structuren die vervolgens worden vervangen door nieuwe onderdelen. Skin Needling zorgt voor gecontroleerde inductie van zelf-reparatie van de huid door het creëren van micro-verwondingen die onmiddleijk aanzetten tot nieuw collageen synthese, maar vormt geen gevaar voor het risico van blijvende littekens. Het resultaat is gladder, steviger en jonger uitziende huid. De resultaten zijn heel spectaculair. De micro-naalden dringen in de bovenste lagen van de huid en vormen pin-point letsels in de diepere lagen. Dit leidt tot de natuurlijke wondgenezing reactie van het lichaam. Dientengevolge wordt nieuw collageen en elastine gevormd die de rimpeldiepte verlagen, de huidelasticiteit doen toenemen en het uiterlijk van littekens en andere huidafwijkingen verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Verjonging vam de huid is gewoonlijk zichtbaar slechts 6 weken na de behandeling, en zal verder verbeteren tot een jaar of langer. Medik8 beveelt een minimumduur van 3 skin needling behandelingen, met 6 weekse intervallen, om optimale resultaten te bereiken.

Wat gebeurt op de dag van behandeling?
1 - Aankomst: Wij zullen u instructies geven over hoe voor te bereiden, voordat u bij ons op uw afspraak verschijnt. Di. inclusief instructies inzake het reinigen en make-up.
2 - Verdoven: Om het een vrijwel pijnloze ervaring voor u te laten zijn, zullen wij verdovingszalf aanbrengen op uw huid. Het duurt normaal gesproken 30-45 minuten voor de verdoving de huid gevoelloos heeft gemaakt. Type roller zal worden gekozen. Dit wordt uw eigen persoonlijke roller ook voor de rest van de therapie, en zal voor iedere behandeling uitgebreid worden gereinigd (gesteriliseerd).
3 - Toepassing: De beoefenaar zal vervolgens voorzichtig rollen met de Titanium Roller en/of stempelen met de Titanium Stempel (beide met micronaaldjes) om duizenden minuscule sub-cutane verwondingen aan te brengen. Dit klinkt erger dan het is: de behandeling is in de regel goed te doorstaan, noemenswaardige pijn is uitgesloten. Afhankelijk van te behandelen huidprobleemgebied, duurt een behandeling meestal 20-60 minuten. Een behandeling voor het hele gezicht duurt 60 minuten.
4 - Vertrek: Wij zullen u na de behandeling instructies meegeven en adviseren over de te gebruiken medik8 serums. Een eventuele vervolgafspraak wordt gemaakt.

Wat zijn de kosten?

Eerste behandeling            € 145,- incl. uw persoonlijke Medik8 DermaRoller ter waarde van € 65,-; excl. Medik8 serums voor thuisbehandeling
Iedere vervolgbehandeling €  80,- excl. Medik8 serums voor thuisbehandeling

Indien u deze behandeling combineert met een Medik8 gezichtsbehandeling ontvangt u maar liefst 50% korting op zowel de eerste Micro Skin Needling als ook op iedere vervolgbehandeling! Meer weten? Ga hier naar alle Medik8 gezichtsbehandelingen.

medik8 posterHoe zie ik eruit direct na de behandeling?
Na de behandeling zal uw huid rood en licht gloeiend aanvoelen, te vergelijken met een een lichte zonnebrand. U huid zal strakker aanvoelen en er bestaat een milde gevoeligheid voor aanraking.
Dit zal sterk verminderen een paar uur na de behandeling en zeker binnen de komende 48 uur zal uw huid volledig genezen. Belangrijker: sporen van de behandeling zijn niet meer te zien, wel een fantastisch huidresultaat.

Voordelen:

    • groterer absorptie van producten
    • tast bovenste huidlagen niet aan
    • optimale huidvernieuwing (regeneratie)
    • geweldig resultaat icm. Medik8 serums

 Medik8-groupphoto-s

Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Orchidee tak1