Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID


De Neoderma Bio-Peeling
bio peeling

Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van de Neoderma bio-peeling. Deze biologische kruidenpeeling op basis van Algen, Chinese kruiden en Perfluorcarbon (blue blood) is de meest bekende professionele behandeling van Neoderma, is toonaangevend op het gebied van huidsproblematiek en biedt een professionele behandeling voor de allergische, dunne, donkere huid en voor de meest voorkomende huidproblemen als: acné, onzuivere en vette huid, rimpels en een verslapte huid, vochtarme huid, pigment- en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën en een rokershuid.

De Neoderma bio-peeling normaliseert alle functies van de huid, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de celvernieuwing. Zij heeft een therapeutische en verjongende werking. Bovendien beïnvloedt deze Chinese Peeling het immuunsysteem van de huid. Pijnloos, geen rode huid en zonder vervelling.

U hoeft er niet voor thuis te blijven! Sterker nog: uw huid zal er stralend en strakker uit zien!

Biopeeling movU kunt de behandeling perfect éénmalig of als therapie ondergaan. De bio-peeling geeft een optimaal resultaat indien u de ondersteunende producten van Neoderma met perfluorcarbon en een 24-uurs crème gebruikt. Dit scheelt u 60% in de behandelingen. De therapeutische werking van de Neoderma Bio-peeling begint pas bij de tweede behandeling. De werking van de peeling gaat nog tot 10 dagen door na de behandeling. Daarom kunnen we grote huidproblemen oplossen door de toepassing van een kuur, 3 behandelingen in 10 dagen, waardoor een cumulatie van de werking van de kruiden worden verkregen. Vervolgens 1 x per week tot het gewenste resultaat is verkregen. Ondersteuning van de huidverzorgingsproducten van Neoderma is hierbij noodzakelijk. U bereikt hiermee 40% meer resultaat.

Behandeling 60 min      € 72,50
Kuur 3x60 min             € 197,50


De werking van Perfluorcarbon


Perfluorcarbon brengt zuurstof in de huid naar de basaalcellenlaag (5e huidlaag van de opperhuid). Daardoor wordt het verouderingsproces vertraagd en helpt het de huid sneller te herstellen. Het collageen en elastine in de huid wordt bij toepassing van perfluorcarbon beter in stand gehouden (geeft een jongere uitstraling).

Perfluorcarbon is het belangrijkste bestanddeel van Neoderma Blue Blood Gel en het zeer geconcentreerde Oxygen Avctive Serum. Het zou een goed bloedvervangend middel kunnen zijn. Het werkt helend, vochtregulerend en ontstekingsremmend. Tevens kan het grote hoeveelheden zuurstof opnemen, waardoor huidcellen meer zuurstof krijgen toegevoerd. Ook het collageen in de huid wordt beter in stand gehouden. Toepassing van perfluorcarbon geeft volgens tests een duidelijke verbetering van de huidstructuur. Bovendien wordt het verouderingsproces van de huid en de verhoorning vertraagd.

Eveneens op basis van perfluorcarbon biedt onze salon de volgende Neoderma behandelingen:

• de Biolifting Treatment die werkt als een mini facelift,
• de Neo-marine Spa Treatment die werkt hydraterend en anti-aging,
• de Neo-WhiteTtreatment tegen hardnekkige pigmentvlekken,
• de Rebalancing Treatment voor acné en gecombineerde huid
• de Advanced Power Lift Treatment tegen verslapte huid en
• de Apaline Treatment voor de gevoelige en/of couperose huid.

Bij bijna al deze Neoderma gezichtsbehandelingen is een extra lange nek-, schouder- en decolletémassage standaard inbegrepen. Combinaties van een Neoderma Bio-Peeling met deze gezichtsbehandelingen is ook mogelijk!

Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Orchidee tak1

Ginger tak