Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

Brazilian Waxing

braz-waxBij een Brazilian wax worden alle haren rond de schaamstreek verwijdert en alleen een klein streepje op de venusheuvel achtergelaten. De schaamlippen worden niet mee gewaxed. Full brazillian waxing betekent totale waxing van het gehele schaamgebied en de achterkant. Het idee van de Brazilian wax komt, uit Brazilië, waar de bikini´s veterbreed zijn en vrouwen een haarloze look prefereren. De aanbevolen lengte van de te harsen haren is minimaal 0,5 cm tot 1 cm. Eventuele lange haartjes worden voor de behandeling gekort.

De behandeling is niet anders dan de behandeling van andere lichaamsdelen. Huid en haren worden eerst gedesinfecteerd dit om de huid te ontsmetten en te beschermen tegen irritatie. Harde hars zal na verwarming, vloeibaar met een spatel in een dun laagje op de huid worden aangebracht. Na enkele seconden zal de uitgeharde hars manueel zonder strips worden verwijderd. Dit proces zal zich herhalen totdat alle overtollige haren zijn verwijdert. De hars plakt niet aan de huid waardoor deze niet irriteert.

Na het harsen wordt een speciale reinigingslotion gebruikt om de achtergebleven hars restjes te verwijderen. Deze lotion sluit de poriën en verzorgt en verzacht de huid. Hierna wordt een cooling gel gebruikt om de huid te verkoelen en roodheid tegen te gaan. Door de ingrediënten waaronder Tea Tree blijft de huid heerlijk zacht.

Full Brazilian Wax  € 50,-
Brazilian Wax  € 43,50

Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Carnation