Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

RIES Cosmetische Acupunctuur (Aestetic Needling)

RIES-logo-297x175-02-2012

Een zeer effectieve natuurlijke anti-aging behandelmethode zonder de negatieve bijwerkingen van bijvoorbeeld botox en faceliften. Tijdens de behandeling worden kleine acupunctuur naaldjes in de huid aangebracht en wordt daarmee op een natuurlijke manier een facelift gerealiseerd waardoor rimpels verminderen, het gezicht gelift wordt en de huid een natuurlijke teint terugkrijgt.

RIES NeedlingCosmetische acupunctuur werkt spierontspannend, en verbetert de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Het heeft daardoor verjongende en revitaliserende effecten op de huid. Cosmetische acupunctuur is een nagenoeg pijnloze, niet chirurgische methode om de symptomen van het verouderingsproces te verminderen en/of tegen te gaan. 
Cosmetische Acupunctuur als behandeling wordt uitsluitend gecombineerd met de producten van Ries Cosmetics. Dit is een 100% natuurlijke en biologische cosmeticalijn zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Bovendien is Ries Cosmetics dermatologisch en dierproefvrij getest en anti-allergisch.

RIES magazine 12 2014 productfoto

Ries Cosmetics is ontwikkeld vanuit de Chinese filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus vanuit beide kanten om aandacht/behandeling vraagt. Binnen deze visie is de Cosmetische Acupunctuur ontwikkeld, de aestetic needling. Een van de oudste cosmetische behandelingen die er in de Chinese geneeskunde gegeven wordt. Het unieke concept van Cosmetische Acupunctuur enerzijds en crèmes, serums en voedingssupplementen anderzijds maakt van Ries Cosmetics een absolute voorloper in cosmetica-land!

Voorafgaand aan uw eerste Aesthetic Needling behandeling wordt er door middel van een uitgebreide intake en tongdiagnose een behandelplan en verzorgings/voedingsplan op maat gemaakt. Door middel van een tongdiagnose komen we meer te weten over de conditie van de organen. Een slechte conditie is namelijk terug te zien in het gezicht. Het behandelplan wordt ondersteund met op maat gemaakte voedingssupplementen, serums en cremes voor thuisgebruik, welke belangrijk zijn voor het beste resultaat.

Onze schoonheidsspecialisten die werken met Ries Cosmetics hebben een zeer uitgebreide opleiding en diverse trainingen gevolgd bij RIES Cosmetics om een vakkundige diagnose en behandelplan te maken en dus ook te behandelen volgens de richtlijnen van Ries Cosmetics. We kunnen vele huidproblemen oplossen of sterk verminderen. Denk hierbij aan rimpels, verslapte huid, acne, couperose, rosacea en pigmentproblemen. Het spreekt voor zich dat hiervoor een traject van meerdere behandelingen nodig zijn inclusief RIES producten voor thuisgebruik.

Huidverbetering is het werkwoord en Ries laat zien dat het werk!

ries spa logoFeel Nature
Feel Rich
Feel Ries!

Nog meer weten over RIES? Bekijk hier het digitale RIES Magazine.Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat icm de RIES thuisverzorgingsproducten en voedingssuppletie.

Een kuur zou er ongeveer zou uit kunnen zien, maar wordt altijd individueel afgestemd:


• 4 weken lang geadviseerd kruidensupplement gebruiken voordat de 1e behandeling plaatsvindt

• een behandeling 2x per week 4 weken lang

• daarna 2x elke twee weken een behandeling 
• daarma 2x elk maand een behandeling
• daarna 1x per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling.

RIES Reinigingsbehandeling excl. cosmetische acupunctuur (Aesthetic Needling)
45 min 45,-
RIES Gezichtsbehandeling incl. cosmetische acupunctuur (Aesthetic Needling)
Met name gericht op Acné, Littekens en/of Rimpels, bestaande uit:
- Reiniging vh gezicht en decolleté met cleansing
- Onzuiverheden verwijderen
- Scrub
- Epileren wenkbrauwen

- Masker op basis van chinese kruiden

- Uitgebreide gezichtsmassage (combi van shiatsu, lymfedrainage en
  bindweefsel massage)

- Serum op maat insluizen diep in de huid dmv ionisatieapparaat
- Aesthetic Needling (cosmetische acupuctuur) behandeling

- Afsluitende dagverzorging.

RIES thuisproducten
60 min

Incl bindweefselmassage


65,-

95,-
RIES Complete Kuur incl. cosmetische acupunctuur (Aesthetic Needling)
Bestaande uit 8 behandelingen en onderstaande RIES producten:

2x Maatwerk serum twv €69.90

1x Geadviseerde creme twv €59.95

1x Slim Herbal Tea twv €11.95

RIES thuisproducten
Kuur 8x
per voorruitbetaling
te voldoen in max.
twee termijnen
1e en 3e week
741,80  695,-
Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Orchidee tak1