Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

NIEUW! Definitief ontharen met ELOS

˅ Ga direct naar prijslijstBent u het eeuwige scheren en die bultjes ook zo zat? Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden!
Maak een afspraak voor een GRATIS consult in onze salon met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. U van harte welkom!“De revolutionaire technologie van ELOS zorgt ervoor dat ongewenste haargroei, 
snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.”

           ELOS


Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! Bij ons kunt u elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen. Dit doen wij in samenwerking met de HBO huidtherapeuten van Cosmetique Totale die werken met de geavanceerde ELOS technologie. De ELOS-methode voor definitief ontharen is uniek door de combinatie van lichtenergie van laser op IPL met radiofrequente energie (RF). Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor donker, blond, grijs en vlassig haar! met slechts één lichtflits worden honderden haarzakjes uitgeschakeld; gemiddeld zijn acht behandelingen nodig.


        logo CosmTotale      kwaliteitsregister paramedici   logo NVH     


         Cosmetique Totale huidtherapeut NSnel1

Door de samenwerking met Cosmetique Totale, kunnen we behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (lid NVH; BIG geregistreerd). Zij hebben een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Nieuwsgierig? Maak nu een afspraak in onze salon met de huidtherapeut van Cosmetique Totale voor een GRATIS consult !! 

Wij nodigen u graag uit op een van deze dagen voor een GRATIS en vrijblijvend consult (duur: 30 min; normaal €25), om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen. Wist u bijvoorbeeld dat de ELOS-methode ook zeer geschikt is voor huidverjonging, huidverstrakking en de behandeling van acne-littekens en schimmelnagels? Bel daarom vandaag nog naar 0703259880 om een geheel gratis consult in te plannen.


Zo werkt de therapie

Het licht dringt via het melanine (pigmentstof) in het haar in de huid, zonder deze te beschadigen. Het in het haarzakje aanwezige melanine wordt zo verhit, dat de haarwortel en de haarschacht worden vernietigd. Doordat alleen de haarwortels worden vernietigd (niet de haren), lijkt het alsof de haren doorgroeien. Deze haren worden echter door de epidermis naar boven gedrukt en vallen vanzelf uit. Deze haren kunnen niet meer terug groeien.

Is de behandeling pijnlijk?
Wanneer het licht in de huid dringt, voelt u door de in het handstuk geïntegreerde huidkoeling niet meer dan enkele prikjes of een licht kriebelen in de huid. Na de behandeling kan er een lichte roodheid van de huid optreden die na ongeveer 12 uur vanzelf wegtrekt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Gemiddeld 8 behandelingen, maar is per persoon verschillend.

Zijn er beperkingen voor en na de behandeling?
Gedurende enige tijd voor en na de behandeling moet u felle zon vermijden en voor een goede zonbescherming zorgen. Ook mag u geen gebruik maken van de zonnebank. Crème en make-up moeten voor de behandeling worden verwijderd. In de zomermaanden moet het behandelde gebied gedurende enkele dagen voor en na de behandeling worden beschermd met een goede zonnebrandcrème.

Hoe kunt u zelf meewerken aan een optimaal resultaat?
Gedurende de periode van behandelen mag u wel scheren maar niet harsen of epileren.
Als u een afspraak heeft dan is het belangrijk dat u twee dagen voor de behandeling het te behandelen gebied scheert.

Voor overige vragen zijn we te bereiken op 070-3259880 of 06-46633880.

Prijzen definitief ontharen met ELOS

Gemiddeld 8 behandelingen voor gewenste resultaat. Prijzen per behandeling.

Gezicht

Bovenlip
Onderlip
Kin
Bovenlip en kin
Wangen (incl jukbeen)
Kaaklijn
Hals
Tussen de wenkbrauwen
Gezicht geheel

45
45
60
90
70
80
80
45
150

Lichaam

Bikinilijn
Bikinilijn Brazilian (gedeeltelijk - streepje, geen schaamlippen)
Bikinilijn Smooth (volledig)

  

85
120
150

Billen
Bovenbenen
Onderbenen
Boven- en onderbenen
180
250
200
450

Oksels
Borst
V-lijn Borstbeen
Buik rond navel
Onderarmen
Bovenarmen
Hele armen
Rug geheel
Schouders of onderrug
Rug, schouders, nek, deel bovenarmen


85
200
110
150
125
150
250
325
200
375

Voeten
Handen


 
Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop

Orchidee tak1

Carnation