Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

Permanent Make Up (PMU) Eyeliners

PMU-Eyeliner-treat

Stel eens voor: wakker worden zonder aanbrengen van eyeliner maar wel altijd een mooie oogopslag. Lekker naar buiten tijdens mooie zomerdagen met altijd een perfecte look. Het kan allemaal met permanente make-up van Face the Face! Bij deze techniek wordt door onze PMU-specialist een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-Up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 a 3 jaar zitten. Wij werken met de methode van Ecuri. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw.

Waarom Permanent Make-Up Eyeliner? Het laat uw ogen altijd spreken! Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri-methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Ook geschikt voor de wat dunnere en meer goevoelige huid. Voor lensdragers is PMU Eyeliner een uitkomst! Andere redenen: Met een bril is het lastig om make-up aan te brengen; geen vaste hand hebben bij het aanbrengen van make-up; geen eyeliner potlood kunnen verdragen; veel aan sport doen.

banner Ecuri PMU naald app

Voordelen: direct mooie sprekende ogen, nooit meer bijwerken met eyeliner potlood, blijft perfect zitten onder alle omstandigheden (douche, sauna, zwembad, etc). De behandeling is geheel pijnloos en neemt maar hooguit ongeveer 10 minuten per ooglid in beslag.

De totale behandeling, inclusief voorbereiding, kleurbepaling, eyelinervorm, PMU-behandeling, etc. duurt ongeveer 60 minuten.

Meer weten? Bel voor een GRATIS intakegesprek!

Een behandeling bestaat uit het volledig aanbrengen van PMU eyeliner (incl. nabehandeling na 1 maand).

Oogleden Boven € 170
Boven extra dik  € 200
Oogleden Onder € 170
Oogleden B/O    € 270

Prijzen zijn inclusief 1x nabehandeling!

Ook goed om te weten: wij zijn uiteraard in het bezit van een GGD Vergunning Voor Permanent Make-Up! Alle gebruikte ECURI apparatuur en pigmenten voldoen aan alle eisen van de GGD en de Keuringsdienst van Waren.

PMU Eyeliners voor na

Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop