Face the Face

PRAKTIJK VOOR UITERLIJKE EN INNERLIJKE SCHOONHEID

Permanent Make Up (PMU) Wenkbrauwen - Naaldtechniek

PMU-banner-treat

Bij deze naaldtechniek wordt door onze PMU-specialist met een flinterdunne steriele naald, een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-Up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 a 3 jaar zitten. Wij werken met de methode van Ecuri. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw.

Waarom PMU Naaldtechniek? Ideaal voor nadrukkelijk vollere wenkbrauwen met volume, maar ook geschikt voor wenkbrauwcorrecties wanneer stukjes wenkbrauw of zelfs hele wenkbrauwen nagenoeg ontbreken! Ook geschikt voor de wat dunnere en meer goevoelige huid. Andere redenen: Met een bril is het lastig om make-up aan te brengen; haarverlies door een ziekte of andere oorzaak; geen vaste hand hebben bij het aanbrengen van make-up; geen oogpotlood kunnen verdragen; veel aan sport doen.

banner Ecuri PMU naald app

Voordelen: direct volle wenkbrauwen met volume, nooit meer bijwerken met potlood, blijft perfect zitten onder alle omstandigheden (douche, sauna, zwembad, etc). De behandeling is geheel pijnloos en neemt maar hooguit ongeveer 15 minuten per wenkbrauw in beslag.

De totale behandeling, inclusief voorbereiding, bepaling wenkbrauwvorm, PMU, etc. duurt ongeveer 90 minuten.

Meer weten? Bel voor een GRATIS intakegesprek!

Een behandeling bestaat uit het volledig aanbrengen van mooi gevormde wenkbrauwen en na 1 maand een nabehandeling voor het perfectioneren hiervan.

Prijs volledige behandeling: € 295,-. Prijs is inclusief nabehandeling!

Ook goed om te weten: wij zijn uiteraard in het bezit van een GGD Vergunning Voor Permanent Make-Up! Alle gebruikte ECURI apparatuur en pigmenten voldoen aan alle eisen van de GGD en de Keuringsdienst van Waren.

Wenkbr voor na

Laan van Meerdervoort 864 Den Haag | 070 - 3259880 | Contact  facebook twitter youtube nieuwsbriefknop